Monday, 25 July 2011

Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama

Facebook chat versi baru agak menjengkelkan. Rasa macam tidak mesra pengguna pula. Dan rasanya memang tidak mesra pengguna pun, sebab tu aku tak suka paparan chat versi baru ini.

Oleh sebab tu, aku bertukar kepada chat versi lama. Aku rasa korang pun tidak suka kan versi yang baru ni, kalau suka sila bagitahu sebabnya.:)



Ok, untuk kali ini aku hendak kongsi 2 addons yang boleh jadikan facebook korang kepada versi lama. Addons untuk pengguna firefox dan juga pengguna google chrome.

Untuk pengguna firefox, install addons dari link ini.
Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama




Dan untuk pengguna google chrome boleh install addons dari link ini. (Pastikan link ini dibuka menggunakan browser google chrome)

Tukar Facebook Chat Kepada Versi Lama


Buka facebook anda dan kembali berchatting menggunakan paparan lama.:)


Selamat Ber facebook dan bloggingS/N: Sebenarnya saya sangat jarang buka dekat chat ni 



Thanks pada Unwanted86 kerana sudi berkongsi...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Get widget here

klik iklan ni

TOLONG TINGGALKAN LINK KORANG KAT SINI UNTUK SAYA FOLLOW